Presentatie Anja de Crom en Peter van Westen tijdens de JoomlaDagen Nederland

18 mei 2019 11:00 tot 18 mei 2019 11:40

Als je een Joomla website hebt draaien dan maak je misschien wel gebruik van de extensies van Regular Labs. Peter van Westen is de initiatiefnemer, eigenaar en motor achter dit bedrijf. Wij zijn enorme fan van de extensies van Peter en gebruiken ze op allerlei manieren.

Tijdens een prachtige wandeling in onze achtertuin park Klarenbeek ontstond het idee om Peter te vragen of hij geen zin had om samen met Anja een presentatie te geven over onze allerfavorietse Regular Labs extensie: Articles Anywhere.

Peter zei ja :). Hun gezamenlijke presentatie gaat plaatsvinden tijdens de JoomlaDagen in Utrecht op zaterdag 18 mei.

Wat is dat dan, Articles Anywhere?

Met Articles Anywhere, de naam zegt het al, kun je overal in de website content laten zien. Artikelen dus, of onderdelen daarvan. Een, of meer. Jij bepaalt wat waar getoond wordt en op welke manier. En je kunt daar heel ver in gaan, zeker als je het combineert met custom fields. Ben je een beetje creatief? Dan kun je Articles Anywhere inzetten voor tal van mogelijkheden waar je anders meerdere andere extensies voor nodig zou hebben. Daarmee maak je het beheer gemakkelijk en logisch, zodat de contentbeheerder met plezier en vertrouwen aan zijn of haar website werkt.

Kijk voor het laatste nieuws over het programma, de locatie en tickets op www.joomladagen.nl


Adres

WebLab42

Infanteriestraat 29

6822 NH Arnhem

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

KvK: 70477973

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory

© Ontwerp & realisatie: WebLab42