De beste websites maak je samen

Anja de Crom
Door Anja de Crom

Bijdragen aan de Joomla-community (3)

In de afleveringen 1 en 2 van onze serie over bijdragen aan de Joomla-community beschreven we wat je kunt doen als je respectievelijk graag mensen helpt of alles al weet. Aflevering 3 gaat over het derde persoonlijkheidstype: de leergierige Joomler.

Joomla! Volunteers Portal

Type 3: wil heel veel leren

Aha. Jij wil vooral heel veel kennis komen halen! Geen punt, er zijn slimme manieren waarop je kennis kunt halen en toch kunt bijdragen aan de community:

Als je een JUG coördineert, kun je samen met de groep bepalen wat jullie gaan doen tijdens de bijeenkomsten. Mocht je toevallig een verlanglijstje én een leergierige groep hebben, dan zien wij hier een fantastische match en een kans om je kennis flink uit te breiden. Programmeer interessante presentaties en zorg dat je altijd vragen paraat hebt voor Dokter Joomla.

Ben je ZZP’er, overweeg dan eens om een wisselkantoor in te stellen, of voor projecten samen te werken met een specialist. Samenwerken betekent interactie, interactie betekent vaak uitwisseling, en uitwisseling kan leiden tot professionalisering. Dus als jij met mensen samenwerkt, dan heeft dat zijn weerslag op de hele community. Uiteindelijk hè, niet meteen natuurlijk.

Evenementen als Joostock, JoomlaDagen, JoomlaCamp en J and Beyond bieden een geweldige gelegenheid om nieuwe kennis op te doen. Over onderwerpen waar je al iets van wist, of over dingen die compleet nieuw voor je zijn of zelfs volledig buiten je comfort zone liggen. Alleen al door een kaartje te kopen maak je het evenement mogelijk, en dus draag je bij aan de community.

Adres

WebLab42
Infanteriestraat 29
6822 NH Arnhem
KvK: 70477973

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory