De beste websites maak je samen

Anja de Crom
Door Anja de Crom

Bijdragen aan de Joomla-community (6)

In onze blogserie over bijdragen aan de Joomla-community gaan we nog voor één fictief persoonlijkheidstype op zoek naar mogelijkheden om bij te dragen aan de Joomla-community: de Waylon onder de Joomlers, oftewel het type met internationale ambities.

Type 6: heeft internationale ambities

Hou je van reizen, avontuur, wil je graag overal ter wereld nieuwe mensen leren kennen? Go global! De Joomla-community is overal, dus wat houdt je tegen? Poets up your English and:

Dit is de laatste blog in deze serie, maar we kunnen ons voorstellen dat jij nu nog wel één brandende vraag hebt: wat wij dan doen in die community.

Maar WebLab42, wat doen jullie dan zelf?

Wij zijn type 1, 2, 3 en 5: hulpvaardige kennisspuiers (ahum… betweters) die heel veel willen leren en het leuk vinden om andere mensen te ontmoeten. We zitten in het organisatieteam van Joostock, de Nederlandstalige Joomla Unconference. Gedurende een aantal jaren waren we betrokken bij de organisatie van de JoomlaDagen, de Nederlandse Joomla-conferentie. Anja was bijna zes jaar coördinator van JUG Utrecht en allebei zijn we vaste bezoeker (tijdens bijeenkomsten weten we vaak een Dokter-Joomla antwoord te vinden, uit ons hoofd of met behulp van vriend Google). We geven regelmatig presentaties over verschillende Joomla-onderwerpen. We werken graag en veel samen met andere Joomlers. En we schrijven blogs.

Samengevat: wij zijn de Joomla community

Welk type je ook bent, wat je ook doet, je draagt al bij aan de Joomla-community. Samen, met z’n allen, maken we Joomla tot wat het is.

  • Door het te gebruiken.
  • Door erover te praten.
  • Door het te verkopen aan onze klanten.
  • En door het te verbeteren.

Joomla! Volunteers Portal

Adres

WebLab42
Infanteriestraat 29
6822 NH Arnhem
KvK: 70477973

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory