De beste websites maak je samen

Hilda Abbing
Door Hilda Abbing

De webdesign workshops van WebLab42

Als ZZP’er, organisatie of bedrijf heb je de keus om zelf je website te bouwen of om dit uit te besteden. Voor beide ben je aan het juiste adres bij WebLab42. Wij bouwen websites maar we delen ook graag onze kennis over Joomla, geven Joomla workshops en organiseren regelmatig een Joomlacafé waar je onder deskundige begeleiding aan je site kunt werken.

Het voordeel van uitbesteden is dat je tijd bespaart: jij kunt je bezighouden met de core business van je bedrijf en hebt geen omkijken naar de techniek en het design van je website. Het nadeel, we koppen ’m maar even in: je website uitbesteden brengt wel kosten met zich mee.

Zelf je Joomla-website bouwen?

Die kosten bespaar je als je zelf je website bouwt. Het nadeel daarvan is – natuurlijk – dat je alles zelf moet bedenken, je een systeem eigen moet maken en heel veel moet uitzoeken. Het kan een behoorlijke puzzel zijn om snel de juiste informatie te vinden en alle ins en outs van een CMS of extensie onder de knie te krijgen. Op elke vraag is altijd wel een antwoord te vinden, maar soms kost het uren zoeken of uitproberen om een ogenschijnlijk simpel klusje voor elkaar te krijgen.

Bespaar tijd met een workshop

Wil je zelf je Joomla-site bouwen en ben je nog niet zo goed thuis in Joomla of in de extensies die je wilt gebruiken, dan kun je enorm veel tijd besparen door een gerichte workshop te volgen. Want ook al kan het best leuk zijn om alles zelf uit te zoeken, er zijn misschien ook momenten dat je denkt: was er maar iemand die het even uitlegde.

Direct toepasbaar

WebLab42 is die ‘iemand’ die het ‘even kan uitleggen’. We bieden praktijkgerichte workshops aan in de regio Arnhem/Gelderland. Ben je beginner, dan kun je bij ons leren hoe je je website vanaf nul kunt opzetten. Heb je al wat meer ervaring of ben je gevorderd, dan leren we je graag hoe je bepaalde extensies (zoals RSForm Pro, Helix Ultimate en Articles Anywhere) kunt gebruiken om je website mooier, slimmer of gebruikersvriendelijker te maken. Het workshopmateriaal is duidelijk en in begrijpelijke taal geschreven, en alles wat je leert kun je direct toepassen in je eigen website of die van je klant(en).

De workshops worden gegeven door Joomla-specialisten. Zij hebben veel ervaring met Joomla én met het geven van presentaties en workshops. Het mooiste compliment dat we kunnen krijgen is: “als jij het uitlegt, dan snap ik het wél”. En gelukkig horen we dat regelmatig :).

Naar de workshops

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan voor de WebLab42 nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuws over onze activiteiten in je mailbox! Je kunt je op elk moment weer afmelden of je gegevens laten verwijderen.

Adres

WebLab42
Infanteriestraat 29
6822 NH Arnhem
KvK: 70477973

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory