De beste websites maak je samen

Hilda Abbing
Door Hilda Abbing

Onze eerste Arnhemse klant!

“Hoe lang denk jij dat het duurt voor we onze eerste klant in Arnhem hebben?” vroeg Anja aan Hilda, een week of twee na de verhuizing van WebLab42.
“Geen idee,” zei Hilda. “Ik gok op een halfjaar.” Half april, vijf maanden na de verhuizing, mochten we onze eerste echte Arnhemse klant verwelkomen: Live Music Projects.

Bij Live Music Projects kun je terecht als je geluid, licht of audio/video nodig hebt. Voor een evenement bijvoorbeeld, of voor je kroeg, theater, restaurant, school, bedrijf of organisatie, sportclub, podium of zelfs voor je kerk.

Op de website vind je heel veel informatie over apparatuur die je kunt huren, kopen en laten installeren. De site draait al bijna vijftien jaar op Joomla, naar volle tevredenheid. Voor die specificaties van de apparatuur heeft Bart, de eigenaar, gebruik gemaakt van Virtuemart, een Joomla webshop die je ook als catalogus kunt inzetten.

“Ik ben hartstikke blij met mijn Joomla-website,” zei Bart tijdens ons kennismakingsgesprek. “Maar dat technisch onderhoud, dat is niet mijn ding. Als er iets omvalt, weet ik niet meteen wat ik moet doen en het kost me veel te veel tijd om dat uit te zoeken.”
“Ha,” zei Hilda, “wij vinden dat juist leuk om te doen.” Ze keek met een schuin oog naar Anja. “Je kunt haar niet gelukkiger maken dan met omvallende dingen.”
“Maar,” haastte Anja zich te zeggen, “we gaan er natuurlijk voor zorgen dat er helemaal niets omvalt. We gaan jouw site grondig bekijken, alles helemaal netjes maken en dan zorgen dat-ie altijd up to date blijft.”

En daarmee was het beklonken: WebLab42 gaat de website van Live Music Projects onderhouden. Extra tof omdat het een klant is die zich met muziek bezighoudt, en we vinden het fijn als we interesses delen met onze klanten.

Al bij dat eerste gesprek vlogen de ideeën over tafel, dus het zou best kunnen dat het niet blijft bij onderhoud. We hebben nu al zin om in de toekomst met Bart mee te denken over wat hij allemaal nog meer met zijn site zou kunnen gaan doen.

Zit jij nou ook in Arnhem, heb je een Joomla-website (of wil je er eentje) en ben je op zoek naar iemand die je daarbij kan helpen? Neem contact op met Hilda Abbing!

Word onze tweede Arnhemse klant!

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan voor de WebLab42 nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuws, tips en interessante informatie in je mailbox! Je kunt je op elk moment weer afmelden of je gegevens laten verwijderen.

Adres

WebLab42
Infanteriestraat 29
6822 NH Arnhem
KvK: 70477973

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory