De beste websites maak je samen

WebLab42 sponsort de JoomlaDagen
Door Hilda Abbing

WebLab42 sponsort de JoomlaDagen

Bij WebLab42 verdienen we ons geld met Joomla. Het systeem waar we de websites voor onze klanten mee bouwen, wordt gratis ter beschikking gesteld en is door iedereen vrij te gebruiken. Het wordt niet ontwikkeld door een bedrijf, maar door een community van mensen die allemaal samenwerken om van Joomla het fantastische content management systeem te maken dat het nu is.

Iedereen werkt er op zijn eigen manier en niveau aan mee: we delen kennis via fora, blogs of gebruikersgroepen, testen patches, vertalen of schrijven documentatie.

Als je je brood verdient met iets dat door een community gebouwd wordt, dan vinden wij het niet meer dan logisch dat je iets terugdoet voor die community. We zetten ons ervoor in: Anja coördineerde jarenlang de Joomla Gebruikersgroep Utrecht, WebLab42 is betrokken bij de organisatie van de Joostock Joomla Unconference, we zijn lid van het JoomlaDagen-team, geven presentaties over Joomla en extensies en we bloggen over Joomla-gerelateerde onderwerpen.

En dit jaar doen we daarnaast nog iets extra's: we zijn brons sponsor van de JoomlaDagen, dé jaarlijkse Joomla-conferentie voor het Nederlandse taalgebied. Waarom? Omdat we dit soort evenementen belangrijk vinden en omdat onze bijdrage het evenement financieel mede mogelijk maakt. Zo dragen we bij aan het delen van kennis en helpen we er actief aan mee dat nog meer mensen Joomla kunnen leren kennen.

Adres

WebLab42
Infanteriestraat 29
6822 NH Arnhem
KvK: 70477973

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory