De beste websites maak je samen

Tropische temperaturen? Fris je website op!
Door Hilda Abbing

Tropische temperaturen? Fris je website op!

De nachten worden korter en de eerste tropische dag staat in de boeken. Op onze Facebook-tijdlijn verschijnen steeds meer vakantieplaatjes. Kortom: de zomer komt eraan. Nog enkele weken en de bedrijven stromen leeg en het bedrijfsleven in Nederland staat op een heel laag pitje. Prima tijd om zelf op vakantie te gaan natuurlijk. Maar als je niet op vakantie gaat in de zomerperiode is dit het moment om je website weer eens door te lopen.

Actuele website

Door alle drukte schiet het actueel houden van de website er bij veel bedrijven nog wel eens bij in. Om goed te blijven scoren in Google is het belangrijk om regelmatige nieuwe content toe te voegen. En oude content weg te halen: een winteractie die in juni nog online staat maakt niet alleen een slordige indruk maar zorgt er ook voor dat bezoekers minder vertrouwen in je bedrijf en je producten krijgen en met een paar klikken bij de concurrent zitten. Het belang van kloppende teksten mag je niet onderschatten.


Summertime

De zomerperiode is bij uitstek geschikt om na te denken over je bedrijfsvoering en je website. Klopt de inhoud van de website nog met de manier waarop we werken? Wordt het tijd om nieuwe ideeën uit te voeren, nieuwe producten te bedenken of zijn er ondertussen nieuwe producten of diensten bij gekomen die nog niet online staan?

Uit de sleur

Wat houdt je tegen om op een mooie zonnige dag naar de hei/het strand/een terras te gaan om daar te gaan zitten brainstormen over de toekomst van je bedrijf? Geen klanten die dringend iets nodig hebben, alle rust om eens los te komen van de dagelijkse bedrijfssleur en met een andere blik naar je bedrijf te kijken. Dan kun je na de vakantie fris en vol energie aan het najaar beginnen. Klinkt goed toch? Als er ergens een moment in het jaar is om dit eens rustig uit te denken dan is het wel de komende zomer.

Sparren

Misschien kom je wel tot de conclusie dat je eindelijk die webshop wilt. Of dat je de hele structuur van je website wilt omgooien. Of misschien wil je alle mailaanvragen centraal laten binnenkomen via een ticketsysteem zodat je alle mailwisseling met klanten gemakkelijk terug kunt vinden. Of misschien is het nu echt tijd om je website te restylen zodat je nieuwe huisstijl aansluit op je website.
Wil je graag eens sparren over je huidige of toekomstige website of heb je vragen over de mogelijkheden die Joomla biedt? Wij zijn de hele zomer standby en denken graag met je mee (dat hoeft niet beslist op de hei/het strand/een terras, maar dat mag natuurlijk wel). Neem gerust vrijblijvend contact op.

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan voor de WebLab42 nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuws, tips en interessante informatie in je mailbox! Je kunt je op elk moment weer afmelden of je gegevens laten verwijderen.

Adres

WebLab42
Infanteriestraat 29
6822 NH Arnhem
KvK: 70477973

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory