Jij bent het uitgangspunt

Samen met jou

Het uitgangspunt van jouw website ben jij. Jouw boodschap, jouw doel, wie jij bent. Net zo belangrijk is je bezoeker: die moet snel vinden wat-ie nodig heeft.

We gaan je dus vragen wat jij belangrijk vindt, en wat bezoekers moeten doen op je site.

Dat vormt de basis.

Voorafgaand aan de offerte maken we een afspraak met je voor een gesprek. In dat gesprek zullen we een hoop vragen op je afvuren.

Samen inventariseren we wat je wilt, wat de structuur van de site zou moeten zijn, welke functionaliteiten je nodig hebt, wat er al is aan beeldmateriaal en wat er nog nodig is. We vragen je zelfs naar je lievelingskleur!

Meestal komen tijdens dat gesprek ook de viltstiften op tafel. We maken een globale indeling van elke pagina, zodat we weten wat uiteindelijk waar moet komen. Soms kan dat nog niet meteen; dan plannen we een tweede afspraak om zo'n indelingsschets (een wireframe) te maken.

Heb je al een huisstijl, of zelfs al een ontwerp? Mooi zo, daar kunnen we vaak prima mee uit de voeten. Heb je die nog niet, dan kunnen we een van de specialisten uit ons netwerk inschakelen. Dat geldt ook voor beeldmateriaal, teksten en complexere technische oplossingen: ook daar schakelen we graag ons netwerk voor in.

Bel of mail WebLab42

Websites waar we trots op zijn

Bespaartool

Bespaartool voor Pelletketel.nl Bekijk

Marita Terpstra

Website Marita Terpstra Bekijk

Wat is daarop je antwoord?

Website "Wat is daarop je antwoord?" Bekijk

Adres

WebLab42
Infanteriestraat 29
6822 NH Arnhem
KvK: 70477973

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory