Agenda Workshops

Kennismaking met Helix Ultimate

Gemiddeld


Om je Joomla-website te stylen heb je drie opties: de ingebouwde standaardtemplate gebruiken (en eventueel aanpassen), een betaalde of gratis kant-en-klare template downloaden of er zelf een bouwen.  

Er is een vierde mogelijkheid: gebruik maken van een template framework. Helix Ultimate is zo’n framework. Het biedt je een basisvormgeving met voldoende mogelijkheden om visueel en intuïtief je website elementen te stylen, zonder dat je daar veel technische kennis voor nodig hebt. Bij WebLab42 werken we voor vrijwel al onze websites met Helix: het is zo veelzijdig dat je er compleet verschillende websites mee kunt maken.

Helix Ultimate is gebaseerd op Bootstrap 4. Elementen zoals een sticky menu, Google fonts, mobiele weergave en mobiel menu zijn standaard al aanwezig. De layout builder stelt je in staat zelf te bepalen wat op welke pagina moet komen, en wat op welke apparaten getoond moet worden.

Tijdens deze workshop leer je hoe je een website opzet met Helix, hoe je kleuren en achtergronden verandert, lettertypes instelt, logo’s en een favicon toevoegt, iconen voor social media toevoegt en het custom css-bestand gebruikt voor de wat geavanceerdere aanpassingen.

Benodigd niveau

Voor deze workshop is het noodzakelijk dat je goed thuis bent in de backend van Joomla. Je weet wat een template is en hoe je die kunt installeren, je weet wat modules en moduleposities zijn en hoe je menu’s maakt. Als je al een aantal websites met Joomla hebt gebouwd, kun je de workshop waarschijnlijk goed volgen.

Praktische informatie

Datum: donderdag 16 juli 2020, 10:00-16:00 uur

Locatie: Arnhem, exacte locatie volgt

Aantal deelnemers: maximaal 8

Wat heb je nodig: Behalve je eigen laptop hoef je niets mee te nemen. Je werkt in een oefensite die wij voor je hebben klaargezet.

Wij zorgen voor koffie, thee, water en een lekkere lunch.

Docent: Anja de Crom

Prijs: € 375,- ex. BTW

Je kunt deze workshop ook boeken voor een groep van drie of meer deelnemers, of bij jou op locatie. Informeer naar de mogelijkheden: 026 - 737 0231


LET OP: Aanmelden voor de workshops tijdelijk niet mogelijk ivm corona-maatregelen. Word lid van onze nieuwsbrief, dan weet jij als eerste wanneer je weer kunt aanmelden.

Adres

WebLab42
Infanteriestraat 29
6822 NH Arnhem
KvK: 70477973

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory