De beste websites maak je samen

WebLab42 bouwt heldere, toegankelijke websites en webshops voor zzp'ers, freelancers, MKB en andere organisaties. Jij - of je bedrijf/organisatie/product - staat daarbij centraal. Het is jouw (of jullie) website, dus dat is niet meer dan logisch. Een website begint dan ook met een gesprek.

Wil je een webshop beginnen, of je bestaande website uitbreiden met een webshop? Bij WebLab42 bouwen we niet alleen webshops, we hebben jarenlang zelf drie shops gerund. Onze ervaring zetten we graag in om voor jou de perfecte webshop op te zetten!

Wil je iets anders dan de standaard? Bij WebLab42 hebben we verschillende maatwerk oplossingen gebouwd voor onze klanten.

Een programma waarmee je dienstroosters kunt maken bijvoorbeeld. Een eenvoudig factuursysteem. Een beoordelingssysteem voor een opleidingsinstituut. Allemaal solide opgezet, logisch en gebruiksvriendelijk.

Niets is zo leuk als nieuwe inhoud op je website zetten. Een blog, foto's, een nieuwsartikel, nieuwe activiteiten voor in de agenda: als je website goed in elkaar zit, is het een fluitje van een cent.

Of het net zo leuk is om de techniek up to date te houden? Ja, vinden wij bij WebLab42.

Bij WebLab42 houden we ons dagelijks bezig met onderhoud, updates en security van websites. Daarnaast kun je bij ons je website en/of webshop zorgeloos, voordelig en duurzaam laten hosten.

Of je nou wilt overstappen van WordPress naar Joomla of een verouderde Joomla-site weer helemaal up to date wilt krijgen: we helpen je graag.

Kun je af en toe wel wat ondersteuning gebruiken bij het beheren van je website, dan is een supportcontract misschien iets voor jou.

Onze kennis over Joomla en extensies delen we graag met jou. Daarom geven we regelmatig presentaties, gaan we naar bijeenkomsten van Joomla Gebruikersgroepen en werken we als vrijwilliger mee aan Joomla-events waar kennis gedeeld wordt, zoals Joostock.

Wil jij je Joomla-kennis bijspijkeren, een extensie leren kennen, of is Joomla helemaal nieuw voor je? Volg dan een van onze praktijkgerichte workshops en leer in korte tijd alles wat je nodig hebt!

Kijk in de agenda voor alle workshops, presentaties en Joomla-activiteiten waaraan jij kunt deelnemen.

Naar agenda

Websites waar we trots op zijn

MB Werken

Website MB Werken Bekijk

Handelingsprotocol

Website handelingsprotocol.nl Bekijk

Balans Communicatie

Website Balans Communicatie Bekijk

Adres

WebLab42
Infanteriestraat 29
6822 NH Arnhem
KvK: 70477973

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory