WebLab42 bouwt websites. Voor zzp'ers, freelancers, MKB en alle andere bedrijven en organisaties, kortom: iedereen die een website nodig heeft.

Jij - of je bedrijf/organisatie/product - staat daarbij centraal. Voor we beginnen aan je site, willen we dan ook een hoop van je weten: wat je doet, wat je wilt vertellen, wat het doel van de site is, om maar iets te noemen. Jouw website begint dus altijd met een afspraak, zodat we dat goed in kaart hebben.

Heb jij nog een Joomla 2.5 website? Dan loop je een tikkeltje achter: Joomla 2.5 wordt al sinds 2014 niet meer ondersteund. Dat betekent dat er geen (veiligheids)updates meer uitkomen.

Het kan gebeuren dat sommige functies op je site niet goed meer werken, of zelfs helemaal niet meer. De oplossing? Je voelt 'm waarschijnlijk al aankomen: upgraden. Oftewel: migreren naar Joomla 3.

Onze kennis over Joomla en extensies delen we graag met jou. Daarom geven we regelmatig presentaties, gaan we naar bijeenkomsten van Joomla Gebruikersgroepen en werken we als vrijwilliger mee aan Joomla-events waar kennis gedeeld wordt, zoals Joostock.

Wil jij je Joomla-kennis bijspijkeren, een extensie leren kennen, of is Joomla helemaal nieuw voor je? Volg dan een van onze praktijkgerichte workshops en leer in korte tijd alles wat je nodig hebt!

Kijk in de agenda voor alle workshops, presentaties en Joomla-activiteiten waaraan jij kunt deelnemen.

Naar agenda

Niets is zo leuk als nieuwe inhoud op je website zetten. Een blog, foto's, een nieuwsartikel, nieuwe activiteiten voor in de agenda: als je website goed in elkaar zit, is het een fluitje van een cent.

Of het net zo leuk is om de techniek up to date te houden? Ja, vinden wij bij WebLab42. Maar wij houden ons dagelijks bezig met het onderhoud van websites. 

Denk jij bij formulieren vooral aan een contactpagina, e-mailen, en niet te ontcijferen captcha-plaatjes?

Dan hebben we goed nieuws: formulieren zijn de krachtpatsers van je website en je kunt er ontzettend veel mee! WebLab42 gebruikt ze overal voor.

Kun je af en toe wel wat ondersteuning gebruiken bij het beheren van je website, dan is een supportcontract misschien iets voor jou.

Joomla is een geweldig systeem om websites mee te bouwen. Het biedt enorm veel mogelijkheden... en juist dat kan overweldigend zijn als je er niet zo vaak mee werkt.

Websites waar we trots op zijn

Pand-12

Website Pand-12 BilthovenBekijk

Wat is daarop je antwoord?

Website "Wat is daarop je antwoord?"Bekijk

Ikbeneenutrechtenaar.nl: T-shirt webshop met iDEAL

Website IkbeneenUtrechtenaar: T-shirt webshop met iDEALBekijk

Adres

WebLab42
Infanteriestraat 29
6822 NH Arnhem
KvK: 70477973

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory

© Ontwerp & realisatie: WebLab42