De beste websites maak je samen

Hulp nodig bij je Joomla website?

Kunnen jullie mijn website migreren? Mijn plaatje staat opeens aan de verkeerde kant, hoe krijg ik het weer op de juiste plek? Ik zie opeens allemaal vreemde tekens op mijn website, wat kan er aan de hand zijn? Kan ik mijn nieuwsbrieven versturen vanuit mijn website? Welke extensie kan ik het beste gebruiken als ik een agenda op mijn website wil? Ik wil facturen versturen vanuit mijn website, kan dat?

Gratis hulp...

Het zijn allemaal voorbeelden van vragen waar je zelf misschien niet zo snel een antwoord op weet, maar die je enorm afhouden van je werk omdat je niet verder kunt met je website. Met dat soort vragen kun je terecht op Joomla-forums (Google is je vriend), of je kunt naar een Joomla Gebruikergroep in jouw buurt, die hebben vaak een Dokter Joomla-onderdeel in hun bijeenkomsten zitten. Dat is dé manier om gratis antwoord op je vraag te krijgen.

... of hulp van WebLab42

Wil je niet googlen of wachten tot je naar een gebruikersgroep kunt? WebLab42 werkt dagelijks met websites en weet de weg in Joomla, dus wij weten ook vaak het antwoord op jouw vraag. Onze antwoorden zijn alleen niet gratis :).

Hoe dan?

Via ons contactformulier kun je je vraag stellen en we helpen je daarna graag verder. Een eenvoudige vraag is over het algemeen binnen een uurtje opgelost, is de kwestie ingewikkelder, dan kost het wat meer tijd. Is het zo ingewikkeld dat het ons tijd kost om het uit te zoeken of het jou uit te leggen, dan bepalen we in overleg hoeveel tijd we eraan mogen besteden. We maken heldere afspraken zodat je weet waar je op kunt rekenen.

En de rekening?

We kunnen je eenmalig een factuur sturen voor het aantal gewerkte uren. Heb je vaker supportvragen, dan kun je bij ons een supportcontract afsluiten.

Kunnen jullie ook grotere klussen?

Naast incidentele vragen helpen we je graag bij de migratie, restyling of onderhoud van je website. Wil je gedeeltes van je werkproces automatiseren en vanuit je website beheren? Ook dat kan. Uiteraard kunnen we ook een geheel nieuwe website voor je bouwen. Kortom, bel of mail gerust als je ergens mee zit, wij zijn gek op het oplossen van problemen.

Bel of mail Hilda Abbing

Adres

WebLab42
Infanteriestraat 29
6822 NH Arnhem
KvK: 70477973

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory