De beste websites maak je samen

Maatwerk

Wil je iets anders dan de standaard? Bij WebLab42 hebben we verschillende maatwerk oplossingen gebouwd voor onze klanten.

Een programma waarmee je dienstroosters kunt maken bijvoorbeeld. Een eenvoudig factuursysteem. Een beoordelingssysteem voor een opleidingsinstituut. Allemaal solide opgezet, logisch en gebruiksvriendelijk.

Als basis voor onze maatwerk oplossingen gebruiken we een krachtige formulierenextensie, aangevuld met maatwerk programmering. Dat stelt ons in staat om allerlei systemen te bouwen, van een formulier voor een quick scan of een kennistest tot een complex systeem.

Heb je een winkel? Dan kunnen we een click 'n' collect systeem voor je bouwen, waarin de klant zelf een tijdslot kan reserveren om een bestelling op te halen, of een reserveringssysteem voor winkelen op afspraak. Heb je een Joomla-website, dan kunnen we dit systeem integreren in je site. Heb je geen Joomla-website, dan kunnen we je reserveringen op een subdomein zetten (bijvoorbeeld: afspraak.jouwdomeinnaam.nl). Voordeel is dat je het ook weer kunt uitzetten als je het niet meer nodig hebt.

Maar ook als je geen winkel hebt, kan een goed informatiesysteem je helpen om meer uit je website te halen en ingewikkelde bedrijfsactiviteiten of werkzaamheden te vereenvoudigen en te integreren in je site.

Wij denken graag met je mee om nieuwe tijdsbesparende toepassingen te ontwikkelen zodat je meer tijd overhoudt voor je core business.

Bel of mail WebLab42

Adres

WebLab42
Infanteriestraat 29
6822 NH Arnhem
KvK: 70477973

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory