De beste websites maak je samen

Webshops

Wil je een webshop beginnen, of je bestaande website uitbreiden met een webshop? Bij WebLab42 bouwen we niet alleen webshops, we hebben jarenlang zelf drie shops gerund. Onze ervaring zetten we graag in om voor jou de perfecte webshop op te zetten!

Een webshop begint bij ons met een afspraak. Voor we beginnen met je webshop, willen we een heleboel van je weten: wie ben je, wat ga je verkopen, wie is je doelgroep en wie zijn je concurrenten? Dat brengen we als eerste in kaart.

Opzet van je shop

Als we in grote lijnen weten wat je nodig hebt, kunnen we een plan gaan maken. Bij een webshop is het essentieel dat de structuur in orde is. Kan je bezoeker niet vinden wat hij zoekt, dan is hij meteen vertrokken. We maken een duidelijke indeling in categorieën en bepalen samen met jou op welke manier je extra aandacht aan bepaalde producten wilt besteden (bijvoorbeeld met een blokje ‘nieuw’, ‘gerelateerde producten’ of ‘best verkocht’).

Ontwerp en styling

Is je webshop een uitbreiding op je bestaande website? Dan gebruiken we die als basis (als jij dat wilt natuurlijk). Heeft een vormgever al een (schets)ontwerp voor je gemaakt, dan bouwen we de shop volgens dat ontwerp. Als je geen ontwerp hebt, maar wel een huisstijl, een logo, of een duidelijke voorkeur voor bepaalde kleuren of lettertypes, dan kunnen we de styling daarop laten aansluiten.

Ontwikkeling en uitbreidingen

WebLab42 bouwt en ontwikkelt de webshop zelf, met een CMS. Wij gebruiken Joomla, een flexibel CMS waarin je alle soorten websites kunt bouwen, uitgebreid met een webshop extensie. Mocht je je website nog willen uitbreiden met bijvoorbeeld een nieuwsbrief, een evenementenkalender, of een reserveringsformulier voor click 'n' collect of winkelen op afspraak, dan kunnen we dat integreren in je site.

Ook meer technische uitbreidingen en aanpassingen maken we graag voor je, al dan niet in samenwerking met gespecialiseerde programmeurs uit ons netwerk.
Bij het bouwen houden we er al rekening mee dat je de shop makkelijk moet kunnen bijhouden een aanvullen. Dat jij ermee kunt werken is een van de belangrijkste uitgangspunten bij het opzetten van de shop.

Kortom: we gaan graag aan de slag om de perfecte webshop voor jou te maken!

Bel of mail WebLab42

Adres

WebLab42
Infanteriestraat 29
6822 NH Arnhem
KvK: 70477973

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory