Website Trafieq

Trafieq

Trafieq, adviesbureau voor veiligheid en middelengebruik, wilde een corporate website met een zakelijke, maar toegankelijke uitstraling.

Een ontwerp was er al: een ontwerpbureau dat gespecialiseerd was in grafische uitingen had een 23 (!) pagina's tellende PDF gemaakt, waarin elke pagina gelaagd was opgebouwd. Het zag er prachtig uit! In het ontwerp was een grote slideshow bovenin meegenomen. Daarnaast wilde Trafieq een nieuwsbrief, en de testimonial-video's moesten openen in een popup.

We stroopten onze mouwen op en gingen aan de slag.

Al snel ontdekten we dat een statisch, gelaagd, pixel-perfect ontwerp en een responsive design niet samengaan. Je kunt je website opbouwen uit verschillende lagen, maar zodra je de site op een ander apparaat bekijkt, zal elke laag zich onafhankelijk van de andere gedragen. We moesten dus het statische ontwerp vertalen naar een layout die wel geschikt was om op verschillende apparaten te bekijken. Een interessante zoektocht, die veel verrassende nieuwe inzichten opleverde, en uiteindelijk die mooie website die de opdrachtgever voor ogen had. Met wat minder lagen, maar inclusief nieuwsbrief, slideshow en popup-video's.

Nieuwsbrieven versturen de medewerkers zelf, vanuit de website. De inhoud van de site, zoals bijvoorbeeld nieuwsberichten, passen ze ook zelf aan.

Naar de site

Adres

WebLab42

Infanteriestraat 29

6822 NH Arnhem

Telefoon: 026-7370231

post@weblab42.nl

KvK: 70477973

Officieel!

WebLab42 is officieel gecertificeerd Joomla Administrator (lees hier wat dat betekent)

WebLab42 staat vermeld in de Joomla! Resources Directory

© Ontwerp & realisatie: WebLab42